Je eigen gratis website bouwen

3
10
3/10 19:30 - 24/10 22:00
Camille Van der Cruyssenstraat 13, 9850 Nevele

Design kiezen. Foto's uploaden. Teksten schrijven. Klaar!

Beschrijving 

In slechts een paar kliks maak je zelf de website die je wilt hebben. Je kunt je site op elk moment zelf bewerken en voor zoekmachines als Google optimaliseren. En dat zonder te kunnen programmeren! Met de flexibele fotogalerij kun je je foto's in verschillende formaten zoals slideshows en panorama laten zien. Upload je foto's simpelweg met drag & drop. Door de afbeeldingen te comprimeren zorgen we ervoor dat je foto's snel en in de beste kwaliteit geüpload worden.Door je website met losse onderdelen op te bouwen, wordt je site bijzonder flexibel. Elke pagina kun je apart opbouwen en bijwerken. Het is maar net hoe de informatie van die pagina het beste naar voren komt. Een pagina in je portfolio heeft bijvoorbeeld een andere opzet nodig dan een webshop.

Voorkennis 

Je hebt absoluut geen voorkennis nodig.Als je een beetje met een computer overweg kan is dat al meer dan genoeg. Wie wel wat ervaring heeft zal natuurlijk sneller vooruitgaan.

Data 

4 woensdagavonden van 19:30 tot 21:30
3/10 - 10/10 - 17/10 en 24/10

Locatie 

Leslokaal ateljee15 | Camille Van der Cruyssenstraat 13 | 9850 Nevele.
Opgelet, in de Camille Van der Cruyssenstraat begint de blauwe zone.

Meebrengen 

Breng je laptop of je desktop pc mee of huur een laptop voor de duur van de workshop. Wie inschrijft ontvangt ruim op tijd een aantal tips waaraan al kan gewerkt worden. Bijvoorbeeld: welke naam zal je website krijgen, wat wil je met je website doen? Je foto's tonen, regelmatig een blog schrijven, over mode, over lekker eten, over ...
Wil je een webwinkel bouwen en je zelfgemaakte confituur verkopen? Heb je al foto's? Heb je al teksten?
Je kan ook werken met dummy teksten en foto's en achteraf heel eenvoudig de definitieve inhoud toevoegen.

inschrijvinsgeld 
90 €
Inschrijven 

Het inschrijvingsgeld bedraagt 90 € en moet gestort worden op rekening BE43 0017 8872 8601 bij BNP PARIBAS FORTIS op naam van ateljee15 met vermelding van je naam en de naam van de cursus, graag twee weken voor aanvang van de cursus. Als je vergat te betalen of als je laattijdig inschrijft mag je het inschrijvingsgeld cash en met gepast geld betalen bij aanvang van de eerste les.

 

algemene voorwaarden 

Lees onze algemene voorwaarden voor meer informatie over annulaties.
Tot later
Het team van ateljee15

Organisatie 
ateljee15