Today: January 25, 2023
Billie Knight Posted on 7:04 am

Welke verzekeraar kiezen?

Nu de lucht weer opengaat, kunt u als volgt onder de pandemie blijven bedekken

Verzekering voor telefoon

Dubai: met de heropening van vliegreizen is de noodzaak van een reisverzekering belangrijker dan ooit. Hoewel de VAE het voor iedereen die de VAE binnenkomt verplicht is om een ​​reisverzekering af te sluiten voordat ze aankomen, hebben niet alle landen dergelijke bepalingen. Gezien het wereldwijde pandemische klimaat adviseren deskundigen echter dat het verstandig is om een ​​reisverzekering af te sluiten, of zelfs een internationale medische dekking, voordat u ergens heen gaat. telefoon verzekering voor goeie abonnementen.

Wat is om te beginnen het verschil tussen een reguliere reisverzekering en een internationale ziektekostenverzekering?

Dr Sanjay Tolani van Goodwill World zegt dat er veel punten zijn waarmee u rekening moet houden voordat u een reisverzekering of een gezondheidsplan afsluit

Catherine Darroue, Senior Director of Customer Proposition en Global Head of Corporate Communications bij Aetna International, zei: “Het fundamentele verschil tussen internationale ziektekostenverzekeringen en noodverzekeringen is de mate van dekking. Internationale ziektekostenverzekeringsplannen zijn ontworpen om uitgebreide gezondheidszorg te bieden aan individuen die van plan zijn voor langere tijd niet in hun thuisland te zijn – bijvoorbeeld een expat die een baan in Dubai aanneemt, moet een internationaal ziekteverzekeringsplan hebben. Bijgevolg omvatten deze plannen behandeling voor zowel noodsituaties als niet-spoedeisende situaties, evenals reeds bestaande aandoeningen. Ze worden ook wereldwijd geaccepteerd, dus het individu heeft gemoedsrust wanneer hij / zij reist. ”

Bril verzekering online afsluiten

Anderzijds zijn reisverzekeringsplannen voor noodgevallen doorgaans kortlopende dekkingsplannen die alleen zijn bedoeld voor spoedeisende behandelingen voor een specifiek land of regio van reizen. Het is belangrijk op te merken dat, tenzij specifiek aangeschaft, reeds bestaande voorwaarden niet worden gedekt, wat voor verschillende reizigers een grote uitdaging kan zijn, zei Darroue.

Maar aangezien reisverzekeringsplannen goedkoper worden – vanaf slechts Dh60, geven de meeste reizigers er de voorkeur aan, in tegenstelling tot een volwaardig wereldwijd ziekteverzekeringsplan, waarbij premies afhankelijk zijn van de leeftijd van de persoon en reeds bestaande voorwaarden. bril verzekering voor goede aanbiedingen.

Risico op blootstelling

Dilsha Paul, geautoriseerd consultant bij Nexus, zei: “Tijdens deze COVID-19 keer bestaat het risico van blootstelling aan het virus tijdens urenlang vliegen. Bepaalde leeftijdsgroepen en mensen met onderliggende medische aandoeningen vallen in risicocategorieën. Het is uiterst belangrijk om ervoor te zorgen dat iedereen reist met een reis- en ziektekostenverzekering die is gekocht in het thuisland zelf.