Today: January 25, 2023
Billie Knight Posted on 2:59 am

Waar theorie auto oefenen?

Oefenen van theorie auto doe je zo

De Road Safety Authority (RSA) heeft de gefaseerde heropening van een aantal RSA-diensten vanaf maandag 8 juni bevestigd, het begin van fase 2 van de routekaart van de regering om de COVID-19-beperkingen te verlichten, maar de Driver Testing Service blijft opgeschort.

Hij bevestigde dat de Driver Testing Service niet opnieuw wordt geopend als onderdeel van deze fase in de routekaart van de regering. Ik wil wel een update geven over deze service. “Er zijn uitdagingen die overwonnen moeten worden om deze dienst volledig te heropenen. Hoewel ik de mogelijkheid zie dat het testen van vrachtwagens, bussen en motorfietsen wordt hervat, zijn er in fase 3 problemen die moeten worden overwonnen om de rijtests voor auto’s te hervatten. ”theorie auto eerst halen.

De National Driver License Service (NDLS), de Driver Theory Test (DTT) en de NCT Service zijn sinds maandag geleidelijk heropend. De heropening van deze diensten wordt uitgevoerd in overeenstemming met het Nationaal Protocol voor een veilige terugkeer naar het werk dat is overeengekomen met vertegenwoordigers van werkgevers en werknemers. Dit volgt op de hervatting van de Commercial Vehicle Roadworthiness Testing (CVRT) -service in fase één vanaf 18 mei.

De aankondiging van de minister van Transport, Shane Ross, zei: “Mensen moeten begrijpen dat het anders zal zijn. Dit is om ervoor te zorgen dat we de gezondheid en het welzijn van zowel het personeel als het publiek blijven beschermen. Dit moet de hoogste prioriteit blijven. Daarom zal de levering van deze diensten onderworpen zijn aan maatregelen die zijn ontworpen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. ”

Fietspad verkeersborden oefenen

Enkele van de voorwaarden die van toepassing zijn op heropening van diensten zijn:

  • Klanten moeten van tevoren een afspraak maken om van elke dienst gebruik te kunnen maken. Er worden geen inloopafspraken gemaakt. Dit zal in het oog worden gehouden.
  • Alle services moeten worden betaald met creditcards / betaalpassen. Er wordt geen contant geld afgenomen. verkeersbord fietspad is nodig in het verkeer.
  • Sociale afstand moet altijd worden gehandhaafd.
  • Iedereen die van deze diensten gebruik wil maken, wordt eraan herinnerd dat deze onderhevig zijn aan de huidige reisbeperkingen van de regering

“Aangezien ik de geldigheid van verschillende certificaten en licenties met betrekking tot deze diensten op 28 maart voor perioden van vier maanden heb verlengd, is de grootste vraag van het publiek naar deze diensten op korte termijn verminderd. Ik vind het echter belangrijk dat de diensten van de RSA het geleidelijke proces van heropening voortzetten, zodat we een bijdrage kunnen leveren aan het proces van heropening van de Ierse economie en samenleving ”, zei minister Ross.

Deze uitdagingen zijn onder meer het handhaven van sociale afstand, aangezien een rijtest van een auto betekent dat gedurende een periode van meer dan 15 minuten nauw contact in een afgesloten ruimte tussen de bestuurderstester en de leerling-bestuurder plaatsvindt. Ik kan de leerling-chauffeurs verzekeren dat functionarissen van mijn afdeling en de RSA alle beschikbare opties onderzoeken om de rijtests voor auto’s zo snel mogelijk opnieuw te laten beginnen, ”zei hij.