Today: January 25, 2023
Billie Knight Posted on 3:14 am

Succesvol auto 2ehands verkopen

Sean Pour is mede-oprichter van SellMax, een landelijke dienst voor het kopen van gebruikte auto’s met het hoofdkantoor in San Diego, Californië. Zijn vader had ooit een autodealer en de jongere Pour volgde de zakelijke belangen van de familie, zij het vanuit een andere hoek.

Pour, die op 14-jarige leeftijd met SellMax begon, is onze gast in de aflevering van deze week van The Weekly Driver Podcast. Co-hosts Bruce Aldrich en James Raia praten met hem over de handel in gebruikte auto’s in verschillende omstandigheden en hoe de snelle koop- en verkoopmarkt werkt.

SellMax is een landelijke dienst voor het kopen van gebruikte auto’s met het hoofdkantoor in San Diego die het verkoopproces van een gebruikte auto vereenvoudigt – onder alle omstandigheden.

Het doel van SellMax (www.sellmax.com) is om aanbiedingen te doen aan verkopers die snelle, soepele, gestroomlijnde transacties willen.

Auto brandstof berekenen

“We kopen en verkopen nu en elke maand duizenden auto’s en het is een hele reis geweest”, zei Pour. “SellMax is begonnen als reactie op de recessie van 2008, dus je kunt je voorstellen dat er veel ups en downs waren.”

In een artikel uit 2019 in de publicatie techrepublic.com heeft Pour details SellMax in contact met 7.000 klanten per maand en koopt ongeveer 4.200 voertuigen per maand. Hij schat dat tegen het einde van 2020 6000 voertuigen per maand worden gekocht. benzine berekenen voor verbranding.

 

 

SellMax koopt uw ​​gebruikte auto

Sean Pour is mede-oprichter van SellMax, een landelijk bedrijf dat het verkoopproces van een gebruikte auto, ongeacht de staat, stroomlijnt.

Waarde auto

Pour bespreekt onder meer voertuigen die de restwaarde behouden, een goede prijs krijgen bij het kopen of verkopen van een auto en hoe oplichting via internet op Craigslist en andere online platforms voor het kopen van auto’s te voorkomen.

Sinds hij meer dan een decennium in het vak zit, hebben Pour en zijn collega’s veel auto’s gezien. Ze kennen de verkooppatronen, eerlijke prijzen en de eigenaardigheden van de auto-industrie. Sommige voertuigen worden uiteindelijk geveild, andere worden verkocht voor schroot.

Pour herinnert zich dat SellMax ooit een voertuig had waarin de FBI geïnteresseerd was als onderdeel van een strafrechtelijk onderzoek. En dan was er nog de tijd dat het stuur van een van de bedrijfswagens viel. hoeveel is mijn auto nu nog waard?

Pour herhaalt SellMax’s doel is om het verkoopproces van een voertuig te vereenvoudigen. Onder de motto’s van het bedrijf:

“We zijn niet kieskeurig. Maak je geen zorgen! Bij SellMax houden we evenveel van alle auto’s. Of je auto nu kapot gaat of state-of-the-art is, we zorgen ervoor dat hij een thuis vindt voor een eerlijke, concurrerende prijs. “